Τοποθέτηση υδρορροής σε κεραμοσκεπή

Οι έμπειροι υδραυλικοί της εταιρίας Καραχάλιος Γιώργος αναλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροής υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένης στις διαστάσεις και τα μέτρα της κεραμοσκεπής σας. Η χρήση υδρορροής αποτελεί την καλύτερη προστασία της σκεπής σας από τα όμβρια ύδατα. Προστατέψτε την περιουσία σας από τις φθορές που προκαλούν τα νερά της βροχής.  Επιλέξτε την υδρορροή που ταιρίαζει στο στυλ και την αισθητική της στέγης σας μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας. 

 

Λούκια απομάκρυνσης υδάτων

Τα λούκια αποτελούν την έξοδο απομάκρυνσης των ομβρύων υδάτων από τη σκεπή και την ταράτσα του σπιτιού σας. Η σημασία τους είναι πολύ μεγάλη για τη σωστή αποστράγγιση του νερού της βροχής αλλά και του νερού που συσσωρέυεται στο μπαλκόνι όταν ποτίζουμε και καθαρίζουμε τις βεράντες του σπιτιού μας. Απουσία ή λανθασμένη αρχιτεκτονική τοποθέτηση στα λούκια, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές φθορές στους σοφάδες και τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού. Επιπλέον, η σωστή σύνδεση με την υδρορροή στη στέγη του σπιτιού εξασφαλίζει ότι τα νερά δεν θα λιμνάζουν και θα απομακρύνονται χωρίς εμπόδια, ταχύτατα και αποτελεσματικά.

 

Τοποθέτηση υδρορροής και λούκια από εξειδικευμένους τεχνικούς

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έρχεται άμεσα στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα. Αναλαμβάνουμε την επί τόπου μελέτη και σχεδιασμό για την τοποθέτηση υδρορροής στην κεραμοσκεπή σας. Επιλέγουμε μαζί τα λούκια που θα στελεχώσουν την κατασκευή. Μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και υλικών για να επιλέξετε αυτό που ψάχνετε. Οι έμπειροι τεχνίτες μας εξασφαλίζουν αποτελεσματική τοποθέτηση χωρίς περίσσιο υλικό Οι υδρορροές κόβονται ακριβώς στα μέτρα της στέγης σας και τα λούκια μετριόνται με μεγάλη ακρίβεια με κατάλληλα μηχανήματα. Έτσι, χρησιμοποιούμε μόνο τα υλικά που απαιτούνται και δεν πετάμε τίποτα! Εξοικονομείτε χρήματα αλλά και χρόνο καθώς  η κατασκευή ολοκληρώνετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρέχουμε εγγύηση εργασιών και συντήρησης.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!