Τοποθέτηση ειδών υγιεινής και συντήρηση μπάνιου

Οι έμπειροι τεχνίτες υδραυλικοί της εταιρίας μας αναλαμβάνουν τη συντήρηση και τοποθέτηση ειδών υγιεινής στο μπάνιο και το WC του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε τη χωροταξική μελέτη του χώρου σας, και το σχεδιασμό για την τοποθέτηση ειδών υγιεινής, νέων ή τη συντήρηση παλιών που έχουν υποστεί τη φυσική φθορά από τη χρήση και το χρόνο. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους τεχνικούς και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων ώστε να πετύχουμε στο έπακρο την εκμετάλλευση της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής.

 

Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων μας

Η εταιρία Γιώργος Καραχάλιος συνεργάζεται με γνωστούς οίκους ειδών υγιεινής και σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για να επιλέξετε τα είδη που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και το WC του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Μπανιέρες και ντουζιέρες διαφορετικών διαστάσεων και στυλ, μπαταρίες μπάνιου, λεκάνες και νιπτήρες για να δημιουργήσετε τη σύνθεση που εσείς θέλετε. Ολοκληρώστε τη διαμόρφωση του χώρου με φωτιστικά, κρεμάστες και έπιπλα μπάνιου. Φτιάξτε το μπάνιο που σας ταιριάζει!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

Τοποθέτηση ειδών υγιεινής και συντήρηση από έμπειρο συνεργείο

Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει τη συντήρηση των ειδών υγιεινής που έχουν υποστεί φθορά από τη χρήση χωρίς περιττές δουλειές και "φασαρία". Η εμπειρία των τεχνικών μας εξασφαλίζει ότι η συντήρηση ή η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής που θα επιλέξετε μέσα από τον κατάλογό μας, θα γίνει με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις στο χώρο. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας. Εξασφαλίζουμε γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση του έργου που θα αναλάβουμε. Όλα αυτά χάρη στο ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο μας και στη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει. Διαθέσιμοι για μία δωρεάν μελέτη του χώρου σας. Ζητήστε την επαγγελματική μας συμβουλή!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!