Διαρροή νερού – Εντοπισμός και επισκευή

Τα υδραυλικά αποτελούν ίσως τη σημαντικότερη εγκατάσταση κάθε χώρου. Πιθανή διαρροή νερού σε οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στο χώρο σας. Μία διαρροή νερού, όσο αθώα και να φαντάζει, μπορεί να οδηγήσει σε εκτεταμένες βλάβες στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας. Σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, η διαρροή νερού μπορεί να επηρεάσει και τη δομική κατασκευή του χώρου, με εμφάνιση υγρασίας στους τοίχους και ζημιές στους σοφάδες και στο μπετόν.

Ύποπτα σημάδια υγρασίας στους τοίχους

Έχετε παρατηρήσει "ύποπτα φαινόμενα" υγρασίας στους τοίχους του μπάνιου σας; Διακρίνετε ήχους "ροής νερού" μέσα από τους τοίχους και τις σωληνώσεις στην κουζίνα σας; Τα παραπάνω πολύ πιθανό να οφείλονται σε πιθανή διαρροή νερού στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού σας. Μη χάνετε στιγμή. Καλέστε μας τώρα. Το άριστο συνεργείο υδραυλικών της εταιρίας Καραχάλιος Γιώργος θα επισκευθεί το χώρο σας άμεσα και γρήγορα για να εντοπίσει και να επιδιορθώσει μια και καλή τη βλάβη, πριν αυτή προκαλέσει ανεπανόρθωτες και κοστοβόρες ζημιές στην ιδιοκτησία σας!

Επισκευάζουμε τη διαρροή νερού χωρίς πολλά μερεμέτια

Είναι σημαντικό λοιπόν να επιθεωρείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα εμφανή υδραυλικά σημεία του σπιτιού σας. Να προσέχετε εμφανή σημάδια υγρασίας στους τοίχους. Από την άλλη, χωρίς την κατάλληλη τεχνική γνώση, η προσπάθεια να εντοπίσει κανείς μια μικρή διαρροή νερού μέσα σε ένα κτίριο, είναι σαν να ψάχνει βελόνα στα άχυρα! Χάρη στον ειδικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων υδραυλικών μας, ο εντοπισμός αφανών διαρροών σε κτίρια γίνεται γρήγορα και κυρίως μή επεμβατικά. Εντοπίζουμε τη διαρροή νερού χωρίς να προβαίνουμε σε γκρεμίσματα και ξηλώματα των ειδών υγιεινής του μπάνιου ή της κουζίνας σας.

Εγγυώμαστε το αποτέλεσμα - Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

Παρέχουμε για κάθε περίπτωση μια σίγουρη και οικονομική μέθοδο ανίχνευσης διαρροών, ανάλογα με την έκταση της εκάστοτε βλάβης. Το κυριότερο όμως και αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό είναι ότι εγγυώμαστε τον εντοπισμό της διαρροής και την επισκευή αυτής την ίδια μέρα! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με σεβασμό στον πελάτη και στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε. Εμείς φροντίζουμε για εσάς!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!