Τοποθέτηση και συντήρηση συστήματος αποχέτευσης κτηρίων

Η αποχέτευση ενός κτηρίου αποτελεί το δίκτυο συγκέντρωσης και απομάκρυνσης των αποβλήτων λημάτων και ομβρίων υδάτων του οικήματος.Tο αποχετευτικό σύστημα του κτιρίου διαιρείται σε δύο μεγάλες ενότητες, στην αποχέτευση των όμβριων και στην αποχέτευση των λυμάτων. Η ελεύθερη αποχέτευση των όμβριων υδάτων και η στεγανότητα και η ανθεκτικότητα των εγκαταστάσεων είναι πολύ μεγάλης σημασίας. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σύστημα για το κτήριο. Το έμπειρο συνεργείο μας εγγυάται για το λεπτομερή σχεδιασμό και την άριστη τοποθέτηση στην αποχέτευση του κτηρίου σας.

Αποχέτευση κτηρίου: Κανόνες που πρέπει να τηρούνται

Συγκεκριμένοι κανόνες ασφαλείας πρέπει να τηρούνται στο έπακρο κατά το σχεδιασμό και την τοποθέτηση του συστήματος αποχέτευσης. Για παράδειγμα, το δίκτυο απομάκρυνσης λημάτων πρέπει να μην διασταυρώνεται με το αντίστοιχο συγκέντρωσης ομβρίων και καθαρών υδάτων ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα διαρροής μεταξύ των δύο δικτύων. Η αποφυγή όσο το δυνατών περισσότερων οριζόντιων σωληνώσεων επίσης πρέπει να υπολογίζεται.  Η υφιστάμενη αρχιτεκτονική του κτηρίου καλό είναι να τηρείται. Η εύκολη πρόσβαση για καθαρισμό των σωληνώσεων και η όσο το δυνατών πιο αθόρυβη λειτουργία. Όλα τα αυτά είναι σημεία που ένα έμπειρο συνεργείο οφείλει να λαμβάνει υπόψην του. Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας Καραχάλιος Γίωργος εξασφαλίζουν την τήρηση όλων των παραπάνω, μέσα από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν.

 

Πρωτοποριακές μέθοδοι από το έμπειρο συνεργείο μας

Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας εξασφαλίζουν ότι η αποχέτευση του κτηρίου σας θα τηρεί όλους τους κανόνες και τα διεθνή στάνταρ. Εφαρμόζουμε πρωτοποριακές μεθόδους κατά το σχεδιασμό και τη μελέτη για την εγκατάσταση της αποχέτευσης. Εναρμονιζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο με την αρχιτεκτονική του οικήματος και αποφεύγουμε τα περιττά μερεμέτια. Μη-επεμβατικά, διορθώνουμε βλάβες και αποφράσουμε διαδρομές στο δίκτυο που προκαλούν δυσλειτουργία στην ελεύθερη απομάκρυνση των υδάτων.  Εμπιστευτείται τους τεχνικούς μας και ξενοιάστε μια και καλή. Φροντίζουμε εμείς για εσας!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!