Μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατάσταση φυσικού αερίου για αυτονομία και μέγιστη οικονομία στη θέρμανση κατοικιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας καθώς και τη δωρεάν επικοινωνία με την εταιρία διανομής αερίου Αττικής για τον έλεγχο διαθεσιμότητας της περιοχής σας για την εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Αυτονομία και οικονομία στη θέρμανση  με εγκατάσταση φυσικού αερίου

Η ραγδαία και συνεχής αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει οδηγήσει πλήθος νοικοκυριών και επαγγελματιών στην αναζήτηση εναλλακτικών μορφών θέρμανσης. Η εγκατάσταση καυστήρα αερίου αποτελεί την πιο αξιόπιστη, οικονομική και ασφαλή λύση για την αποτελεσματική θέρμανση του χώρου σας. Συνδυάζει τα οφέλη της χρήσης σωμάτων καλοριφέρ μέσω των οποίων ο χώρος θερμαίνεται φυσικά χωρίς το φαινόμενου του "ξυρού αέρα" που προκαλεί η χρήση κλιματιστικών. Επιπλέον, αποτελεί την οικονομικότερη λύση για θέρμανση βάση και των στοιχείων της Energy Press. Επομένως, με την εγκατάσταση φυσικού αερίου ξενιάζεται μια και καλή με την θέρμανση του χώρου σας ειδικά σε περιπτώσεις κεντρικής θέρμανσης κατοικιών όπου η συννενόηση με τους άλλους ιδιωκτήτες συχνά στέκεται εμπόδιο στη θέρμανση του δικού σας χώρου. Μην περιμένεται άλλο! Καλέστε μας τώρα και αφήστε εμάς να αναλάβουμε τη δική σας ζεστασιά!

 

Καθαρό καύσιμο - Ασφαλής επιλογή

Η επιλογή φυσικού αερίου για τη θέρμανση του χώρου σας αποτελεί την ασφαλέστερη και πιό φιλική προς το περιβάλλον λύση συγκριτικά με όλες τις διαθέσιμες μορφές θέρμανσης. Η καύση αερίου δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με επιβλαβείς ενώσεις που παράγονται κατά την καύση πετρελαίου. Επιλέγετε μία "πράσινη" λύση για το χώρο σας, συμβάλλοντας στη μείωση των ρύπων που εντείνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Επιπλέον, η εγκατάσταση φυσικού αερίου αποτελεί ασφαλέστατη επιλογή θέρμανσης για το χώρο σας. Προσφέρει αυτονομία και διαχείριση όπως εσείς θέλετε. Ο μύθος του "επικίνδυνου καυσίμου" καταρρίπτεται. Σε περίπτωση διαρροής αερίου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος και το αέριο αποβάλλεται με φυσικό τρόπο, γρήγορα στην ατμόσφαιρα.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου. Αυτονομία στη θέρμανση με καυστήρα αερίου.