Καζανάκι που τρέχει: Η συχνότερη υδραυλική βλάβη

Ένα καζανάκι που τρέχει αποτελεί τη συνηθέστερη υδραυλική βλάβη σε ένα μπάνιο. Επιπλέον, είναι και ένας σημαντικός λόγος κατακόρυφης αύξησης στον λογαριασμό ύδρευσης του σπιτιού σας. Ένα καζανάκι που τρέχει εκτός από ενοχλητικό είναι και πρακτικά μη λειτουργικό. Σε περίπτωση συνεχούς διαρροής, το δοχείο δεν γεμίζει με νερό, η παροχή δεν διακόπτεται και το καζανάκι τραβάει συνεχώς νερό στην προσπάθεια που κάνει ο μηχανισμός του να αναπληρώσει το χαμένο νερό από την τελευταία χρήση.

Από τι προκαλείται και πως διορθώνεται

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν διαρροή σε ένα καζανάκι. Ένα χαλασμένο ή φθαρμένο φλοτέρ. Το μήκος της αλυσίδας που μπορεί να εμποδίζει το σωστό “κούμπωμα” της βαλβίδας απελευθέρωσης πάνω στην τρύπα εξαγωγής του νερού. Φθορά στη λαστιχένια φούσκα στο σημείο επαφής με τη λεκάνη. Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα κυριότερα αίτια για ένα καζανάκι που τρέχει. Οποιαδήποτε και να είναι η αιτία που προκαλεί διαρροή στο καζανάκι σας, η επισκευή του είναι απλή και κυρίως δεν κοστίζει πολύ αν γίνει από έμπειρο τεχνικό. Εντοπίζουμε το πρόβλημα και το επιδιορθώνουμε χωρίς να σας φορτώνουμε με περιττά έξοδα. Σεβόμαστε τα χρήματα σας!

Αν επισκευάζεται, δεν αντικαθιστάται

Σε περίπτωση που η αιτία που προκαλεί τη διαρροή δεν απαιτεί αντικατάσταση του μηχανισμού, ο έμπειρος υδραυλικός της εταιρίας μας θα τη διορθώσει και δεν θα σας επιβαρύνει με επιπλέον κόστη για αγορά νέου μηχανισμού. Ένα καζανάκι που τρέχει συχνά χρειάζεται απλά κάποια σωστή ρύθμιση  Σε κάθε περίπτωση, η επισκευή της διαρροής αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά.χάρη στις άριστες υπηρεσίες των έμπειρων υδραυλικών μας.

Σεβόμαστε τους πελάτες μας

Αυτό που μας κάνει όμως να ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους είναι οι δωρεάν συμβουλές που σας δίνουμε αν μας καλέσετε και μας περιγράψετε τη βλάβη σας. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό που να μπορείτε να το διορθώσετε και εσείς. Αν η βλάβη είναι απλή και δεν χρειάζεται ανταλλακτικό ή επισκευή κάποιου μηχανισμού, θα σας κατευθύνουμε κατάλληλα και κυρίως δωρεάν!

Σεβόμαστε τους πελάτες μας και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού μαζί σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!