Ανακαίνιση μπάνιου και WC

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου σας με επώνυμα είδη υγιεινής υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ανακαίνισης μπάνιου στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας τα είδη υγιεινής που καλύπτουν την αισθητική σας και μαζί θα σχεδιάσουμε την ανακαίνιση μπάνιου σας με τρόπο λειτουργικό, καλύπτοντας στο έπακρο τις καθημερινές σας ανάγκες.

Δείτε σχετικά προϊόντα

Ανακαίνιση μπάνιου γρήγορα και απλά

Το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας έρχεται στο χώρο σας για μια δωρεάν μελέτη της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας με πολυετή εμπειρία στην ανακαίνιση μπάνιου και WC, παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους και να αποκτήσετε το μπάνιο που είχατε φανταστεί. Εύκολα, γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες και εργασίες που απαιτούνται για την ανακαίνιση μπάνιου του χώρου σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Η αποψήλωση και o καθαρισμός του χώρου από τα παλιά είδη υγιεινής γίνεται αποκλειστικά από τους τεχνίτες μας. Εσεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε τη δική σας ματιά, τη δική σας ιδιαίτερη πινελιά. Η πολυετής εμπερία μας στην ανακαίνιση μπάνιου κατοικιών και επαγγελματικών χώρων εγγυάται το αποτέλεσμα. Εξάλλου, ο χώρος αυτός είναι και θα παραμείνει δικό σας οπότε υποχρέωση μας είναι να τον μεταμορφώσουμε έτσι όπως εσεις έχετε φανταστεί.

Αναλυτικές Υπηρεσίες - Ολοκληρωμένη δουλειά

Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μαζί ένα σύγχρονο, λειτουργικό και όμορφο μπάνιο. Ερχόμαστε στο χώρο σας για να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Οι εργασίες ανακαίνισης μπάνιου περιλαμβάνουν το σχεδιασμό αρχικά και την αποψήλωση των υπάρχουσων εγκαταστάσεων και τον καθαρισμό του χώρου σας. Στη συνέχεια και αφού μαζί καταλήξουμε στα κατάλληλα είδη υγιεινής από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, προχωράμε στην εγκατάσταση των υδραυλικών ειδών. Σωληνώσεις, αποχέτευση, και πλακάκια πατώματος και τοίχου από εξειδικευμένο ειδικό συνεργάτη μας. Τοποθέτηση μπανιέρας ή ντουζιέρας, ανάλογα με τα τετραγωνικά και τη λειτουργικότητα του χώρου σας. Νιπτήρες, μπαταρίες και λεκάνες τουαλέτας έχουν σειρά. Το καζανάκι που θα επιλέξετε μπορεί να είναι εντοιχισμένο ή εξωτερικό. Εξάλλου η αισθητική σας καθορίζει την τελική εικόνα. Κρεμάστες και σώματα καλοριφέρ δίνουν την τελική πινελιά. Συγχαρητήρια! Μόλις αποκτήσατε το νέο σας μπάνιο!